Magyar Építők Blog

Az építőipart nem csupán a szigorú tények mentén lehet megközelíteni: blogunkban azt is megmutatjuk mi van a számok mögött

Az új tehetségek szolgálatába állt a Duna Group

tn4-web_210330_nm_2607.jpgElindult a Duna Group tehetséggondozó programja, melynek célja, hogy az építőmérnök hallgatók közül a legígéretesebbeket a Duna Csoporthoz csábítsák, ahol az új szakembereket karrierépítési lehetőség várja – írja a magyarepitok.hu.

A nyolchónapos program során tényleges gyakorlatot szerezhetnek a résztvevők, amely biztos alapot nyújt a pályakezdéshez.

web-01_210224_dt--0196.jpg

A Duna Aszfalt munkájával épül meg az Európában egyedülálló zalai autóipari tesztpálya

Valós projektek, valós feladatok várják a jelentkezőket

A Duna Group Tehetséggondozás két részből épül fel. Az első két hónap során az előkészítési feladatokat veszik át, ekkor műszaki, gazdasági és jogi alapismereteket szereznek a résztvevők. Ezt követően terepre kerülnek, hogy az építésvezetők mellett élesben lássák a szakma gyakorlati oldalát.

Kincses Péter, a projekt megalkotója kiemelte, azok jelentkezését is várják, akik nem feltétlen az építkezések helyszíni feladatai, hanem inkább az irodai munkaterületek iránt érdeklődnek.0q0a5812-scaled1.jpg

A tiszaugi híd 

Többszörösen megéri részt venni

A Tehetséggondozásba mind a hat (BME, DE, NKE, ÓE, PTE, SZE) építéstudományi képzést folytató intézményből várnak jelentkezőket. A pályázóktól azonban nem várják el a színötös átlagot, „mindössze” egy speciálisan végigondolt és testreszabott feltételrendszernek kell megfelelniük. Olyan fiatalokat keresnek, akik érdeklődők, elkötelezettek, problémamegoldók és nyitottak az innovációkra.

09-200822_dt_4642_1.jpgA Duna Group nyáron szabadegyetemet tartott

A program során nemcsak a kötelező szakmai gyakorlatot tudhatják le a hallgatók a Magyarországon egyedülálló, izgalmas projektek révén, hanem befektetett idejük és energiájuk értékeléseként anyagilag is támogatják őket.

További információ a programról, illetve a jelentkezés ezen az oldalon érhető el.

süti beállítások módosítása